Klacht?

De eigenaar van deze site is  verplicht om deze website schoon te houden van reacties en content waarmee de wet overtreden wordt.
De eigenaar is niet aansprakelijk voor content dat op de website van de deelnemers aanwezig is en heeft geen bevoegdheden om op blogs of websiteste modereren.  

 

Wat kunt u wel doen?

Als een eigenaar van een website/blog iets heeft geschreven op zijn site wat niet in orde is, dan dient u in eerste instantie de eigenaar van die site daarop aan te spreken.

Reageert de eigenaar van de site niet, of weigert hij de wetsovertredende  informatie weg te halen of te wijzigen, dan kunt u zich tot de host van de website/blog wenden. Zij hebben daarvoor een notice-and-takedown procedure.

Pas wanneer een website onmiskenbaar en duidelijk voor iedereen tegen de wet/regelement ingaat, en de eigenaar weigert medewerking, kunnen zij in bepaalde gevallen de site/blog uit de lucht halen.

 

 

 

Mocht u toch een klacht indienen m.b.t. de content op en/of het gedrag van een deelnemer op zijn/haar website/blog dan zal deze niet in behandeling worden genomen, maar worden doorgestuurd naar de aangeklaagde. U zal met de volgende tekst genoegen moeten nemen:

Zoals de disclaimer en klachtenregeling vermeld, zijn wij niet aansprakelijk voor de content van de blogs of het handelen van de bloggers die deelnemen aan de Onafhankelijke Bloggers Associatie.
Als een eigenaar van een website of houder van een blog iets heeft geschreven of gedaan op zijn site/blog wat volgens u niet in orde is, dan dient u in eerste instantie de eigenaar/houder van die site/blog daarop aan te spreken.
Mocht u geen genoegdoening vinden dan kunt u bij de host van de betreffende website/ blog een klacht indienen of gerechtelijke stappen ondernemen.

Verdere correspondentie n.a.v. uw klacht wordt niet behandeld. Uw klacht is zoals dit ook in de klachtenregeling is aangegeven doorgestuurd naar
de door u aangeklaagde persoon.


Heeft u een klacht over deze website dan kunt u deze via onderstaand formulier kenbaar maken.
LET OP: Het kan zijn dat het antwoord op uw klacht in uw spambox terecht komt. Controleer dit voordat u met het verwijt komt dat u geen antwoord ontvangt.

Zorg ervoor dat uw klacht bondig, duidelijk en gegrond is. De eigenaar van deze site is geen jurist, politie of rechter. 

De host van deze website is Versio : abuse@versio.nl

 


 

Comments are closed.

Met dank aan:

Jezzebel vormgeving header en het logo Knutselsmurf technische ondersteuning Donateurs

Steun OBA

Wil je doneren?

Stuur een e-mail en je krijgt de informatie die je daarvoor nodig hebt, direct op je scherm.

DISCLAIMER

De eigenaar van dit blog is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de bijdragen van de deelnemers aan dit blog. Naar klachtenregeling.