AFAS consultant voor uw bedrijf

Elk bedrijf maakt gebruik van administratieve processen en veel organisaties gebruiken daarvoor AFAS software. Met dit softwarepakket automatiseer en optimaliseer je namelijk alle administratieve processen, waardoor je tijd over hebt om te innoveren. Daarvoor is het wel noodzakelijk om AFAS software perfect aan te passen op jouw bedrijf en jouw bedrijfsprocessen. Ieder bedrijf is namelijk uniek en vraagt om een unieke benadering. Dat snapt DifferIT en daarom hebben zij verschillende AFAS consultants in dienst om hiervoor te zorgen. Zorg ervoor dat jouw administratieve processen geoptimaliseerd zijn door een AFAS consultant in te schakelen.

 

Taken AFAS consultant

De consultants van DifferIT helpen jou en jouw bedrijf met het optimaliseren van AFAS software door professioneel advies te geven. Zij zijn experts op dit vlak en weten precies wat er nodig is voor een bedrijf om deze software perfect te laten aansluiten. DifferIT heeft verschillende AFAS consultants in dienst, zodat er altijd een consultant is die weet wat jouw bedrijf nodig heeft. De medewerkers zijn getraind om efficiënt te werken met de gekozen finance, CRM, payroll, project of HRM functionaliteit. Ze maken een grondige analyse van het bestaande proces binnen het bedrijf en maken op basis van die analyse een passend advies. Zo kun jij de administratieve processen optimaliseren.

 

Een passend softwarepakket

AFAS biedt specifieke softwarepakketten per branche, zodat het niet uitmaakt waar jouw bedrijf actief is. Het is mogelijk dat je actief bent in de cultuur, flexbranche, handel en productie, zakelijke dienstverlening of ICT. AFAS heeft een geschikt softwarepakket voor iedereen. AFAS consultants weten daarbij precies wat een bedrijf nodig heeft om ervoor te zorgen dat zij optimaal presteren met AFAS software. DifferIT zorgt voor een goede implementatie en effectieve optimalisatie van jouw bedrijfssoftware. Zo krijg jij inzicht in bedrijfsprocessen met AFAS software en zie je waar deze processen kunnen worden vereenvoudigd om zo optimale resultaten te bereiken.

 

Contact opnemen

Als je kiest voor een AFAS consultant dan kun je rekenen op eerlijk en professioneel advies. Als je interesse hebt om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren dan kun je contact opnemen via het contactformulier op de website van DifferIT, waarbij je persoonlijke gegevens invult en je vraag stelt. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen of een mail te sturen. Met een AFAS consultant krijg je duidelijkheid door inrichtingsvoorstellen, krijg je gebruiksklare AFAS producten bij oplevering, krijgt de applicatiebeheerder binnen jouw bedrijf een passende opleiding en krijgen de eindgebruikers een intuïtief InSite, OutSite en Profit.