Mediation Utrecht

Wanneer je elkaar het ja-woord geeft, beloof je elkaar trouw te blijven tot de dood jullie scheidt. Maar helaas kun je je niet altijd aan deze belofte houden. De band tussen twee ooit zo verliefde mensen kan in de loop van jaren aardig wat deukjes oplopen, waardoor jullie toch kunnen besluiten dat het beter is om uit elkaar te gaan. Maar een heftige en dure scheiding, met advocaten, rechtszaken en veel gedoe, daar zit niemand op te wachten. Gelukkig is dit ook helemaal niet nodig. Je kunt op een rustige en goede manier uit elkaar gaan, zonder dat er geld weggegooid hoeft te worden en toch alles goed is geregeld. Hiervoor ga je naar Van Houten Mediation, de expert op het gebied van mediation voor scheidingen, zonder tussenkomst van advocaten of rechters. Ga op de beste manier weer verder met je leven, zonder dat je veel gezeik hoeft te krijgen.

 

Alles voor je geregeld via mediation Utrecht

Mediation Utrecht kan ervoor zorgen dat alle zaken tijdens je scheiding goed geregeld worden. Van Houten Mediation kan je helpen van begin tot eind met het verzorgen van de scheiding, zodat beide partijen er het beste uit kunnen komen. Alles kan voor jullie geregeld worden via een speciaal traject. In dit traject kijkt de mediator samen met jullie hoe de scheiding op de beste manier aangepakt kan worden. Er wordt gekeken naar de bezittingen, de omgangsregeling met de kinderen, wie waar gaat wonen en ga zo maar door. Zelfs punten waar je zelf misschien niet aan had gedacht die een belangrijke rol kunnen spelen bij de scheiding worden hier geregeld. Zonder tussenkomst van advocaten of een rechter, zodat er op een objectieve manier gekeken naar worden wat het beste is voor de situatie van beide partijen.

 

Geschikt voor iedereen

Van Houten Mediation kan iedereen helpen die overweegt om te gaan scheiden. Ben je van plan te gaan scheiden en wil je weten waar je aan toe kunt zijn wanneer het proces in werking wordt gesteld? Ook daarvoor kun je contact opnemen. Van Houten Mediation helpt op de beste manier en dat voor de laagste prijs. Een scheiding kan al een dure grap zijn, dus wil je waar je maar kan kunnen besparen op de kosten. Kies daarom voor mediation in plaats van een vechtscheiding in de rechtbank. Bespaar op de kosten en ga met een schone lei verder met je leven door je scheiding via Van Houten Mediation te laten regelen.